Variant på äppelpaj
Publicerat den

Denna äppelpaj är supergod och går väldigt fort att slänga ihop! Passar både som frukost eller som en efterrätt.
1 person
Ingredienser:
Pajskal
0,5 dl havregryn
0,5 dl rågflingor (eller mer havregryn)
1 krm bakpulver
1 krm vaniljpulver
1,5 tsk kanel
3 msk turkisk yoghurt/kvarg
1 tsk agave sirap/ honung
Fyllning
1/2 äpple
lite kanel
Topping
1 msk jordnötssmör (godast med crunchy)
1 msk yoghurt/kvarg
1,5 msk solroskärnor
1 tsk linfrön
1 msk kokosflingor
1 msk havregryn
1. Rör ihop ingredienserna till pajskalet och platta ut i en liten pajform/skål.
2. Sätt in skalet i micron på full effekt i ca 1,5 min.
3. Hacka äpplet i små bitar, lägg i formen och strö över lite kanel.
4. Rör ihop toppingen och smula denna över pajen.
5. Sätt in i micron igen i ca 2 min.
6. Ät den som den är eller med lite vaniljyoghurt till.
Grundreceptet hittade jag här.
Felicia
Looking good! Kanske kan bli en studiedagsfrukost ;)
Svar:
mybakingaddiction.blogg.se
Micha