Hallonglass med chokladfluff
Publicerat den

Denna hallonglass tillsammans med chokladfluffet blir en oslagbar kombo och det bästa är att den passar lika bra som en god nyttig frukost som den gör som en efterrätt!
1 person
Ingredienser:
Hallonglass
140 g frysta hallon
1/2 avokado
1 tsk honung
1/2 tsk vaniljpulver
Chokladfluff
1 äggvita
1/2 dl turkisk yoghurt/ kvarg
1/2-3/4 mosad banan
1 tsk honung
ca 2,5 msk kakao (efter smak)
1. Mixa ihop ingredienserna till hallonglassen i en matberedare eller med en stavmixer. Ställ in i kylen.
2. Vispa upp äggvitan till ett hårt skum med en elsvisp.
3. Tillsätt de övriga ingredienserna och vispa igen.
4. Ta ut glassen ur kylen och ät den tillsammans med chokladfluffet.
Lycka till!
Grundreceptet hittade jag här.
Felicia