Variant på äppelpaj
Publicerat den

 
Denna äppelpaj är supergod och går väldigt fort att slänga ihop! Passar både som frukost eller som en efterrätt.
 
1 person
 
Ingredienser:
 
Pajskal
0,5 dl havregryn
0,5 dl rågflingor (eller mer havregryn)
1 krm bakpulver
1 krm vaniljpulver
1,5 tsk kanel
3 msk turkisk yoghurt/kvarg
1 tsk agave sirap/ honung
 
Fyllning
1/2 äpple
lite kanel
 
Topping
1 msk jordnötssmör (godast med crunchy)
1 msk yoghurt/kvarg
1,5 msk solroskärnor
1 tsk linfrön
1 msk kokosflingor
1 msk havregryn
 
1. Rör ihop ingredienserna till pajskalet och platta ut i en liten pajform/skål.
2. Sätt in skalet i micron på full effekt i ca 1,5 min.
3. Hacka äpplet i små bitar, lägg i formen och strö över lite kanel.
4. Rör ihop toppingen och smula denna över pajen.
5. Sätt in i micron igen i ca 2 min.
6. Ät den som den är eller med lite vaniljyoghurt till.
 
Grundreceptet hittade jag här.
 
Felicia



Micha

Looking good! Kanske kan bli en studiedagsfrukost ;)

Svar: Det tycker jag absolut du ska göra!! :)
mybakingaddiction.blogg.se



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

hittarecept.se